Usta Ellerden Damakları Şenlendiren Pizzalar

 

Usta Ellerden Damakları Şenlendiren Pizzalar

22 yıldır pizza üretimiyle isminden söz ettiren Pizza Tomato usta ellerin yaptığı damakları şenlendiren pizzaları insanları buluşturuyor. Firmanın pizzalarını tatmak isteyen kişiler mekanlara giderek pizzaları yiyebilecekleri gibi paket servis hizmetlerinden de yararlanabiliyorlar.

Farklı Lezzetlere Sahip Pizzalara Doyum Olmuyor

Deneyimli firma pizzalarının tek bir çeşitte olmasını istemiyor. Bu nedenle hem klasik hem de yöresel tatlar kullanılarak üretilmiş pizzalarının satışına yapıyor. Firmanın doyulmayan pizzalarının arasında dream, margarita, luna, happy, vegetarian, spinach, rotary, pastrami, tomato ve etien pizzalar yer alıyor.

Bayilikle Kazanç Elde Etmek

Marmaris’te başladıkları yola ülke genelinde devam eden firma insanlar için bayilik hizmeti veriyor. Bu sayede çalışmak isteyen insanların lezzetli pizzaların satışını yaparak kazanç elde etmelerini sağlıyor. Bayiliğe sahip olmak isteyenler gerekli ücreti ödemeleri durumunda çalışmaya başlayabiliyorlar.

İş kurmak isteyenler için büyük fırsat sunan firma bayi olmak isteyenlere 200 bin tl ve üzerindeki fiyatlarla bayi olma imkanı sağlıyor. Ayrıca bayi olarak çalışmak isteyenler Express, cafe, restoran ve avm konseptleri sunuyor.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram Türk Takipçi Satın Al

Her Tarza Özel Orijinal Parfümler

 Halo Salt Likit